Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Διασύρθηκε ο Ελγαντούρ! Κολλητός με τον Μπιλάλ Ερντογάν που χρηματοδοτούσε τον ISIS και τους Μουσουλμάνους Αδελφούς που καίγανε εκκλησίες στην Αίγυπτο!


Απαξιώθηκε πλήρως μετά τη σημερινή συνεδρίαση ο ούτως ή άλλως φαιδρός κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ.
Προσκομίστηκαν πολλές φωτογραφίες που αποδείκνυαν την λατρεία του Ελγαντούρ για τον γιο του Ταγίπ Ερντογάν , Μπιλάλ, ο οποίος αποδεδειγμένα έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου με τον ISIS και χρηματοδοτούσε τους τζιχαντιστές. Συναντήσεις με τον ψευδομουφτή της Θράκης κλπ.

Επίσης, φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο facebook, που αποδείκνυαν την τουρκολαγνεία του, με αναρτήσεις τεράστιων τουρκικών σημαιών.


Είχε πάρει και μέρος σε διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη για την υποστήριξη του Ερντογάν μετά το πραξικόπημα!


Τέλος, φωτογραφίες του να κρατάει με περηφάνια κάδρο που απεικόνιζε τον Μοχάμεντ Μόρσι, τον καταδικασμένο ηγέτη της ανθελληνικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας που έχει κάψει δεκάδες εκκλησίες Κοπτών στην Αίγυπτο!


Επιπλέον, αποδείχτηκε ότι ήταν ο ενορχηστρωτής ενός δικτύου εκατό και πλέον παράνομων τζαμιών που δημιουργήθηκαν σε ολόκληρη την Αττική κατά τη δεκαετία του 2000 και λειτουργούσαν χωρίς άδεια, με την ανοχή όμως ανώτατων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.



Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ γνώριζαν ότι τα τζαμιά ήταν χώρος συνάθροισης αλλοδαπών που δεν είχαν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα, ωστόσο ποτέ δεν κινήθηκαν για τη σύλληψη και απέλασή τους.


Αντιθέτως, έκαναν πλάτες στον Ελγαντούρ, ο οποίος ξεσήκωνε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κατά των κατοίκων της πολύπαθης περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα, που ευλόγως διαμαρτύρονταν για την άθλια κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το κέντρο των Αθηνών.

Ο ισλαμιστής Ελγαντούρ ισχυρίστηκε ότι ο αριθμός των αλλοδαπών στον Αγ. Παντελεήμονα δεν ήταν μεγάλος και δεν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα από την παρουσία τους, ούτε είχε υποβαθμιστεί η περιοχή.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει τα στοιχεία που του παρουσιάστηκαν από τον Συνήγορο του Πολίτη, ο οποίος το 2010 διαπίστωνε «Το ιστορικό κέντρο και η ευρύτερη περιοχή γίνεται χώρος  υπέρμετρης συγκέντρωσης μεταναστών. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται δίκτυα μαύρης αγοράς ναρκωτικών, κλοπιμαίων, παραεμπορίου και πορνείας, που συντηρούν και αναπαράγουν αυτή την ανομική κατάσταση. Επίσης, η αθλιότητα των συνθηκών διαβίωσής τους και η κατά χιλιάδες συνάθροισή τους έχει συνακόλουθο έντονα ρυπογόνο αποτέλεσμα…»

Ο κύριος ισχυρισμός του Ελγαντούρ ότι δήθεν τον Οκτώβριο του 2010 Χρυσαυγίτες πήγαν να κάψουν 40 Μπαγκλαντεσιανούς σε τζαμί της πλ. Αττικής, κατέρρευσε όταν δήλωσε ότι δεν ήταν παρών ο ίδιος στο περιστατικό, ούτε είναι σε θέση να κατονομάσει το πρόσωπο από το οποίο πληροφορήθηκε τα στοιχεία που καταθέτει.  

Κυρίως όμως, ο ισχυρισμός του κατέρρευσε όταν ο συνήγορος Γεώργιος Μιχαλόλιας προσκόμισε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» που έλεγε ότι δεν υπήρξε κανένας εμπρησμός του τζαμιού, αλλά αντίθετα οι Μπαγκλαντεσιανοί επιτέθηκαν απρόκλητα σε κατοίκους έξω από μίνι μάρκετ κρατώντας καδρόνια και άλλα αντικείμενα.  

Το δικαστήριο συνεχίζεται αύριο Τετάρτη, στην αίθουσα του Εφετείου.