Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Κλάπα και Ντογιάκος χαρακτήρισαν ως «ρατσιστικό έγκλημα» τον καβγά για τα μάτια μιας μαθήτριας Λυκείου!


Ιανουάριος 2013. Ένας πρωτοετής φοιτητής της Θεολογίας τσακώνεται έξω από το 3ο Λύκειο του Παλαιού Φαλήρου με αναρχικό μαθητή του σχολείου.

Η υπόθεση δεν έχει κανένα στοιχείο πολιτικής διαφοράς, πολύ περισσότερο δεν συνδέεται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο νεαροί τσακώθηκαν για τα μάτια μιας μαθήτριας του σχολείου, που παλαιότερα τα είχε με τον αναρχικό, αλλά μετά τα έφτιαξε με τον φοιτητή. Ο αναρχικός παρενοχλούσε την κοπέλα και την πίεζε διαρκώς να χωρίσει προκειμένου να τα ξαναφτιάξει μαζί του.

Το καινούριο αμόρε της κοπέλας αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τσακωμός που οδήγησε στον τραυματισμό του αναρχικού.

Η υπόθεση αυτή ερωτικής αντιζηλίας, παραποιήθηκε στο ανακριτικό εργαστήριο παρασκευής σκευωριών «Ι.Κλάπα-Ι. Ντογιάκος και ΣΙΑ», και παρουσιάστηκε ως δήθεν έγκλημα πολιτικού μίσους μεταξύ Χρυσαυγίτη (όπως αυθαίρετα χαρακτήρισαν τον φοιτητή) και αναρχικού μαθητή.

Ο χαρακτηρισμός βασίστηκε στα «ατράνταχτα» στοιχεία ότι ήταν ψηλός, φορούσε μπουφάν FLIGHT JACKET και ήταν κοντοκουρεμένος!

Μην έχοντας οι επίορκοι σκευωροί πραγματικές υποθέσεις για να στηρίξουν το κατηγορητήριο σε βάρος της Χρυσής Αυγής, συσχέτισαν τη συγκεκριμένη δικογραφία με την ανάκριση κατά των Βουλευτών ως τελεσθείσα από μέλος εγκληματικής οργάνωσης!

Σήμερα βέβαια, το ζήτημα ξεκαθάρισε πλήρως με την κατάθεση ενός μάρτυρα κατηγορίας, του Κιμ. Κουρσόπουλου, φίλου και ομοϊδεάτη του αναρχικού μαθητή. Ο Κουρσόπουλος είπε ότι δεν γνωρίζει αν ο κατηγορούμενος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Επίσης, είπε ότι ο φίλος του όντως είχε παλαιότερα σχέση με την συγκεκριμένη κοπέλα, δεν γνωρίζει όμως γιατί έγινε ο τσακωμός με τον φοιτητή της Θεολογίας.

Η κατάθεση αυτή του μάρτυρα προκάλεσε εμφανή εκνευρισμό στην πολιτική αγωγή, η οποία έβλεπε ότι το σενάριό της δεν περπατάει. Σαν αντίδραση, προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις ρωτώντας τον μάρτυρα τι ξέρει για τους Βουλευτές.

Οι ερωτήσεις τους όμως έπεσαν στο κενό, καθώς ο μάρτυρας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα, παρά μόνο ό, τι έχουν πει τα κανάλια της τηλεόρασης!

Η υπόθεση συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 09-03 στην αίθουσα του Κορυδαλλού.