Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μάρτυρας ΚΚΕ: «Εδώ σφυρί καλεί... δρεπάνι» - Ακατάσχετη ψευδολογία κατά την κατάθεσή του


Με πανομοιότυπες καταθέσεις που επαναλαμβάνονται ως φάρσα, συνεχίζεται η υπόθεση του ΚΚΕ, η οποία βεβαίως εξελίσσεται στο απόλυτο φιάσκο.

Ακόμα ένας μάρτυρας, ο Γεώργιος Σκλαβόλιας αυτή τη φορά, δήλωσε ότι έπεσε «θύμα» ξυλοδαρμού από τάγμα εφόδου με θανατηφόρο πρόθεση, αλλά παρόλα αυτά κατά έναν περίεργο τρόπο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, καθώς δεν έφερε απολύτως κανένα τραύμα! Δεν είχε καμία σωματική βλάβη, ούτε γρατζουνιά.

Ο Σκλαβόλιας, εμπνευσμένος προφανώς από σπλάτερ ταινίες του Χόλιγουντ, ισχυρίστηκε ότι τον κυνηγούσε ένα άτομο που κρατούσε δρεπάνι μήκους 2,5 μέτρων (sic)! Δεν κατάφερε όμως, λέει, να τον πετύχει, διότι κρύφτηκε πίσω από το αμάξι του Ζύμαρη και το «τάγμα εφόδου» προτίμησε να σπάσει το καπό του αυτοκινήτου!

Ο Σκλαβόλιας έδειξε και μία μπλούζα λέγοντας ότι έχει πάνω της το αίμα του Πουλικόγιαννη. Η μπλούζα όμως ήταν κατάλευκη και το αίμα δεν φαινόταν πουθενά!

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι του πέταξαν και τούβλα και πέτρες, όμως στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε απολύτως τίποτε.

Επιπλέον, διέψευσε την «περίφημη» Αρχή του Αρχηγού, λέγοντας ότι οι αποφάσεις στη Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνονται από ένα άτομο, αλλά είναι συλλογικές. Ήλθε έτσι σε αντίθεση με τη βασική γραμμή της πολιτικής αγωγής, της οποίας τώρα οι συνήγοροι θα πρέπει να βρουν άλλα επιχειρήματα για να στηρίξουν τον ισχυρισμό περί «εγκληματικής οργάνωσης».

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Σκλαβόλιας κατέθεσε ότι του πετάγανε και ξύλα περιστρεφόμενα σαν στιλέτα για να καρφωθούν, εκείνος όμως δεν χτυπήθηκε, γιατί κατάφερε να τα αποφύγει! Η φαντασία του μάρτυρα πραγματικά οργίαζε…

Εις ό, τι αφορά την Κοινοβουλευτική Ομάδα είπε ότι οι Βουλευτές δίνουν τις εντολές, όταν όμως ρωτήθηκε ποια είναι η πηγή της γνώσης του, απάντησε: «Μα το λένε όλα τα ΜΜΕ»! Τόσο συγκλονιστικό στοιχείο…

Η δίκη συνεχίζεται αύριο στο Εφετείο με την κατάθεση του Ιορδάνη Πουντίδη.