Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ: Συνέλαβαν λάθος άτομα για την υπόθεση της Ιεράπετρας!


Τρέχουν κυριολεκτικά και δεν φτάνουν οι εμπνευστές των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς βλέπουν ότι η σκευωρία τους καταρρέει παταγωδώς.

Το νέο φιάσκο αφορά την υπόθεση της Ιεράπετρας στην Κρήτη, όπου υποτίθεται ότι τον Φεβρουάριο του 2013 «Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Πακιστανούς στο χωριό Βαϊνιά».

Για την υπόθεση συνελήφθησαν πέντε άτομα, άπαντες κάτοικοι Ιεράπετρας και βέροι Κρητικοί. Ήδη από τον Απρίλιο του 2015 κατά την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στο Δικαστήριο, διαπιστώθηκε ότι τα άτομα αυτά μιλάνε με την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ Κρητική προφορά.

Σήμερα λοιπόν, ο Πέτρος Καπούας (αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος εργάζονταν σε παρακείμενο ελαιουργείο) κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ, λίγη ώρα πριν γίνει ο ξυλοδαρμός των Πακιστανών, δύο άτομα εισήλθαν στο ελαιουργείο και τον ρώτησαν αν υπάρχουν Πακιστανοί εργαζόμενοι.

«Τα άτομα αυτά», είπε ο Καπούας στο Δικαστήριο, «είχαν ξενική προφορά, δεν ήταν Κρητικοί. Δεν είχαν Κρητική προφορά».

«Τους κατηγορουμένους τους γνωρίζετε;», ρωτήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης. «Ναι», απάντησε ο Καπούας. «Τους γνωρίζω και ξέρω ότι όλοι τους μιλάνε με ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ, δεν μπορεί να ήταν αυτοί. Τον έναν τον είχα και γυμναστή στο σχολείο παλιότερα. Δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα».

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο προσέθεσε ο Καπούας, είναι ότι τα άτομα που μπήκαν στον ελαιουργείο δεν φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής (όπως αναφέρει το ψευδές κατηγορητήριο Κλάπα-Ντογιάκου). «Είχαν απλά σκουρόχρωμα ρούχα, δεν γράφανε όμως Χρυσή Αυγή».

Είναι σαφές ότι τα «τάγματα εφόδου» υπήρχαν μόνο στη νοσηρή φαντασία του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος και αποτελούν μία ξεκάθαρη πλεκτάνη.

Συνέλαβαν λάθος άτομα και απήγγειλαν ανύπαρκτες κατηγορίες  σε Βουλευτές. Στο ακροατήριο όμως όλα αυτά καταπίπτουν παταγωδώς και η αθωότητα του Λαϊκού Συνδέσμου αποδεικνύεται πανηγυρικά!