Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Λευκή πετσέτα» πέταξε το ΚΚΕ- Ψευδείς αποδείχθηκαν οι καταγγελίες περί επίθεσης


Με την κατάθεση του Αθανάσιου Καραμπέρη συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο μάρτυρας ανήκε σε ομάδα μελών του ΚΚΕ η οποία το 2013 δρούσε στο Πέραμα.
Η κατάθεσή του προσέφερε στην υπεράσπιση αρκετά στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν ότι το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 2013, τα μέλη του ΚΚΕ δεν ήταν αμυνόμενοι, αλλά επιτιθέμενοι! 


Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας είχε ένα και μοναδικό τραύμα, ήτοι κάταγμα στο 5ο μετακάρπιο του αριστερού χεριού. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το τραύμα προκλήθηκε από χτύπημα που δέχθηκε με ρόπαλο. Στη συνέχεια όμως και κατόπιν ερωτήσεων που του έγιναν, προέκυψε ότι πρόκειται για το γνωστό στην ιατρική επιστήμη «κάταγμα του μποξέρ» (για την ακρίβεια του ερασιτέχνη μποξέρ, ο οποίος λανθασμένα χτυπάει με το πλάι του χεριού του, σε αντίθεση με τον επαγγελματία, ο οποίος σπάζει το 3ο μετακάρπιο).

Δηλαδή ο μάρτυρας (ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι αριστερόχειρας) έσπασε το χέρι του ρίχνοντας γροθιά! Είναι σαφές ότι δεν δέχθηκε χτύπημα, αλλά έριξε χτύπημα.
Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας τη σωματική διάπλαση του μάρτυρα (1,98μ. ύψος, 120 κιλά και ιδιαίτερα μυώδης) γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της σωματικής βλάβης που θα προκάλεσε στο άτυχο θύμα του! Είναι ξεκάθαρο ότι ο Καραμπέρης θα έπρεπε να έχει την ιδιότητα του κατηγορουμένου και όχι του μάρτυρα κατηγορίας. Αντ’ αυτού δηλώνει δήθεν θύμα «τάγματος εφόδου», ζητώντας μάλιστα να χαρακτηριστεί ο τραυματισμός του απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Αυτό είναι το γελοίο κατηγορητήριο με το οποίο επί μία τριετία βρίσκεται διωκόμενο το τρίτο κόμμα της χώρας, εκλεγμένο με την ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ένα κατηγορητήριο όμως το οποίο μέρα με την ημέρα αποδυναμώνεται όλο και περισσότερο, τόσο για τις επιμέρους υποθέσεις όσο και την περίφημη «εγκληματική οργάνωση» η οποία υπήρχε μόνο στη νοσηρή σκέψη των σκευωρών.

Επόμενη συνεδρίαση την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.