Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Η δήθεν «ανώνυμη» μάρτυρας Ε΄ έδωσε ΕΠΩΝΥΜΗ συνέντευξη στο LIFO με τους 4.000.000 επισκέπτες μηνιαίως!


Οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, διαδέχονται η μία την άλλη ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

Την Τετάρτη 6/12, η μάρτυρας Ε΄ δήλωνε στο Δικαστήριο ότι κρύβεται προκειμένου να μην την βρει η Χρυσή Αυγή. Την αμέσως επόμενη ημέρα, Πέμπτη 7/12, δημοσιεύτηκε προκλητική συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Lifo (http://www.lifo.gr/articles/fashion_articles/171928) όπου
επιδεικνύει με άνεση το πρόσωπό της, τα τατουάζ της (που την καθιστούν απόλυτα αναγνωρίσιμη), καθώς επίσης και τους χώρους όπου συχνάζει, λέγοντας ότι σε κάθε εμφάνιση του Γιάννη Χαρούλη είναι εκεί πολλές ώρες πριν!





Με τον τρόπο αυτό εμπαίζει το Δικαστήριο, δείχνοντας ότι στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται κανένα φόβο ή κίνδυνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά είπε τα όσα είπε προκειμένου να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα!

Στην συνέντευξη παραδέχεται ότι όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά «μένει σε αγνώστους για χάρη του (σ.σ. Γιάννη Χαρούλη), όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει».

Αναλυτικά η επίμαχη παράγραφος: «Δεν δέχεται να πάρει απουσία σε συναυλία του. Στήνεται στο «κάγκελο» πολλές ώρες πριν, προσμένοντας καρτερικά να ακούσει τον τραγουδιστή που σημάδεψε τη ζωή της. Έχει πάει συνολικά σε 57 εμφανίσεις του και της φαίνονται λίγες. Φιλοξενεί φίλους από επαρχία που καταφθάνουν στην Αθήνα για να τον δουν, μένει σε αγνώστους για χάρη του, όταν εκείνος παίζει εκτός πόλης, και κάνει οτοστόπ για να φτάσει στα μέρη όπου παίζει κι εκεί ουρλιάζει και πηδάει σαν μικρό παιδί, από την έναρξη έως το τέλος του live».

Επιπλέον, στο προσωπικό της προφίλ που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια στο Facebook με το πραγματικό της όνομα (Ειρήνη Μαντάλα) και το οποίο είναι δημόσιο και προσβάσιμο σε όλους, δημοσιεύσει τακτικά φωτογραφίες της και αναφέρει ακόμα και την Πανεπιστημιακή σχολή στην οποία σπουδάζει στην Αθήνα!




Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της ψευδολογίας της μάρτυρος αρκεί να πούμε ότι, προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι δέχεται απειλές από την Χρυσή Αυγή, είπε ότι στις 3 Οκτωβρίου 2013 ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης (αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη) εμφανίστηκε κάτω από το σπίτι της μαζί με άλλους Χρυσαυγίτες και την κοιτούσαν με απειλητικό ύφος.

Για κακή τύχη της Μαντάλα όμως, εκείνη την ημέρα ο Αλέξανδρος Κασιδιάρης βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στην Ρεντίνα, όπου περνούσε το 95ο Σχολείο Ανορθοδόξου Πολέμου. Γεγονός, το οποίο αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα του Στρατού!

Ένας άλλος ισχυρισμός της Μαντάλα ήταν ότι η «εγκληματική οργάνωση» την εξανάγκασε να πάει στην θερινή κατασκήνωση του 2007 στην Ζαχάρω Ηλείας, παρά τη θέλησή της.

Για να αντιληφθούν οι πολίτες πόσο «πιεσμένη» ήταν η μάρτυρας Ε΄, παρουσιάζουμε τις κάτωθι φωτογραφίες από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη κατασκήνωση: 





Στη συνέχεια, η Μαντάλα μίλησε για το τμήμα χάκερ που δήθεν διέθετε η Χρυσή Αυγή, στο βιβλιοπωλείο «Νέα Σπάρτη» που στεγάζονταν στο ισόγειο της οδού Σολωμού 48. «Πάνω από το βιβλιοπωλείο», είπε η Μαντάλα, «υπήρχε πατάρι 80 τ.μ. Μία φορά ανέβηκα και εγώ, και είδα 50-80 άτομα με έναν υπολογιστή ο καθένας. Η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου μου είπε: από εδώ ελέγχουμε τα πάντα».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας (και προς απόδειξη του ότι όσα λένε οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι απλώς τερατολογίες), αναφέρουμε ότι όπως είναι γνωστό σε πάμπολλα άτομα που κατά καιρούς είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα, ο χώρος του βιβλιοπωλείου Νέα Σπάρτη ήταν περίπου 15μ2, ενώ το πατάρι του είχε εμβαδό μόλις 10μ2 και φυσικά όχι μόνο δεν διέθετε τμήμα χάκερ, αλλά ούτε καν υπολογιστής δεν υπήρχε εκεί!

Ας δούμε τώρα τι κατέθεσε η μάρτυρας Ε΄ σχετικά με την ουσία του κατηγορητηρίου, δηλαδή για έκνομες ενέργειες:

1) Αρχικά, σε ερώτηση της Προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη, έκανε μία δήλωση η οποία πραγματικά κατεδαφίζει όλο το κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργάνωσης:

«Π: Στο χρονικό διάστημα που ήσασταν στην Χρυσή Αυγή, από το 2004 μέχρι το 2010, εσείς λάβατε μέρος σε δραστηριότητες έκνομες;
Μ: Καθεαυτές έκνομες δραστηριότητες, δεν υπήρχαν ώστε να συμμετέχω.
Π:  Τι είπατε;
Μ: Δεν υπήρχε κάτι που να έχω κληθεί και να ήταν εξαρχής παράνομο. Υπήρχαν απλά εκδηλώσεις στις οποίες κάποιες φορές γίνονταν έκτροπα».

Αυτή και μόνο η διατύπωση αναιρεί όλο τον πυρήνα της κατηγορίας του άρθρου 187 ΠΚ.

2) Για τις περίφημες «εκπαιδεύσεις», είπε ότι η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ούτε έχει δει, απλά έχει ακούσει μέλη της Χρυσής Αυγής να λένε ότι υπήρχαν. Βεβαίως, από το «άκουσα» μέχρι το «ξέρω ότι υπήρχαν», η απόσταση είναι τεράστια. Η Μαντάλα εξήγησε τι ήταν αυτά που είχε ακούσει:

Το πρώτο ήταν οι… επικές πια σφαγές αμνοεριφίων. Οι σφαγές αυτές σύμφωνα με την μάρτυρα γίνονταν σε μαντριά της Μαλακάσας, της Ελευσίνας και της Μάνδρας, προκειμένου οι Χρυσαυγίτες να μάθουν να μαχαιρώνουν από την μέση και κάτω. Τώρα πώς μπορεί κάποιος να μαχαιρώνει τετράποδα από την μέση και κάτω, αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τους νόμους της φυσικής.

Η δεύτερη μορφή εκπαίδευσης ήταν «βολές με πιστόλια στην Παλαιά Πεντέλη». Για το θέμα αυτό, καθένας είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης η οποία είναι πυκνοδομημένη και πυκνοκατοικημένη, και επιπλέον οι δασικές της εκτάσεις επιτηρούνται διαρκώς από την Πυροσβεστική, είναι εκτός λογικής να ισχυρίζεται κανείς ότι μία ομάδα ατόμων θα μπορούσε να πυροβολεί χωρίς να γίνει αντιληπτή και κατά συνέπεια να συλληφθεί.

Τρίτη μορφή εκπαίδευσης ήταν «πεζοπορία στο βουνό, αναρρίχηση, καταρρίχηση και πάλη». Για αυτά όμως, άσχετα από το αν είναι αληθή ή όχι, αναρωτιόμαστε: Είναι παράνομο να κάνει πεζοπορία κάποιος; Πότε απαγορεύτηκε και δεν το μάθαμε; Έχει ποινικοποιηθεί μήπως η γυμναστική και δεν το γνωρίζουμε;

3) Ισχυρίστηκε ότι ήταν παρούσα στα γεγονότα του παλαιού Εφετείου το 2009. Τρία στοιχεία δείχνουν όμως ότι ψεύδεται: Πρώτον, είπε ότι αυτά έγιναν τον χειμώνα του 2009, ενώ στην πραγματικότητα συνέβησαν τον Μάιο του 2009. Επίσης είπε ότι δεν υπήρχε αντισυγκέντρωση αναρχικών και λαθρομεταναστών, ενώ εκείνη την ημέρα υπήρχαν 2 αντισυγκεντρώσεις σε απόσταση αναπνοής από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Ομόνοια.

Τέλος, είπε ότι στην οδό Σωκράτους δεν είδε αστυνομικούς των ΜΑΤ ενώ στα δημοσιογραφικά πλάνα φαίνονται ξεκάθαρα οι διμοιρίες που ήταν στο σημείο (αρκετοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν από αντικείμενα που έριχναν οι αλλοδαποί μέσα από το π. Εφετείο).

Από όλα όσα παραθέσαμε πιο πάνω, προκύπτει με σαφήνεια ότι ουδένα στοιχείο εισέφερε η κατάθεση της κας Μαντάλα, η οποία για ακόμη μία φορά έμεινε με το… όπλο στο χέρι (όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της). Χαρείτε την:


 Υ.Γ. Η συγκεκριμένη ψευδομάρτυρας είναι ήδη αντικείμενο χλευασμού από χιουμοριστικές σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα