Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Την στρουμφίσαμε! Ο ψευδομάρτυρας Δ΄ είπε ότι στις ομιλίες του κόμματος γίνονταν κήρυγμα για την... «γαλάζια φυλή»!


Η ποιότητα των ατόμων τα οποία οι σκευωροί της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν για να στήσουν την σκευωρία τους κατά της Χρυσής Αυγής, είναι επιεικώς τραγική. Όπως άλλωστε και το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης».   

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν πρακτικά καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, αλλά εκμεταλλεύθηκαν την ανωνυμία του προστατευόμενου μάρτυρα για να
δηλώσουν ψευδώς ότι ήταν μέλη του κόμματος.

Η ασχετοσύνη τους ακόμα και για τα πιο βασικά ζητήματα είναι προφανής. Το στοιχείο μάλιστα αυτό αναδεικνύεται καθημερινά μέσα από τις καταθέσεις τους οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγελαφικές. 

Στη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε ο μάρτυρας Δ΄, ο οποίος είπε επί λέξει:

«Μ: Ιδεολογικά η Χρυσή Αυγή καπηταλεύτηκε (σ.σ. κι όμως έτσι το είπε) τον Εθνικισμό. Τα βιβλία που μας έδιναν έλεγαν για την γαλάζια φυλή. Καπηταλεύτηκαν τον Εθνικισμό».
(γέλια μέσα στην αίθουσα)
Δ: Κύριε, τι είναι η γαλάζια φυλή; Μπορείτε να μου πείτε τι είναι η γαλάζια φυλή;
Μ: Η γαλάζια φυλή είναι ο εθνικοσοσιαλισμός».

Και για όσους νόμισαν ότι ο μάρτυρας μπορεί να έκανε κάποιο λάθος εκ παραδρομής, ακολούθησε νέα ερώτηση επί του θέματος από άλλον συνήγορο υπεράσπισης:

Δ: Αυτά περί γαλάζιας φυλής, μήπως εννοούσατε άλλου χρώματος κύριε μάρτυρα φυλή; Ή επιμένετε στην αρχική σας δήλωση; Διότι με ενδιαφέρει.
Μ: Επιμένω.
Δ: Ευχαριστώ».

Είναι προφανές ότι είναι τόσο αστοιχείωτοι οι μάρτυρες και τόσο κατασκευασμένες οι μαρτυρίες τους, που δεν μπορούν να διασώσουν ούτε την αξιοπρέπειά τους στο ακροατήριο. Τώρα, για το τι εννοούσε με τον όρο «γαλάζια φυλή» ειλικρινά δεν μπορούμε να σας διαφωτίσουμε. Μάλλον θα είναι κάτι ανάμεσα σε στρουμφάκι και Avatar!

Στη συνέχεια, τού έγινε και άλλη ερώτηση για το θέμα της ιδεολογίας:

Δ: Μία ακόμα ερώτηση. Μέσα στην Χρυσή Αυγή ποιος σας δίδαξε αυτόν τον ιδεολογικό προσανατολισμό;
Μ: Δεν κατάλαβα τι εννοείτε ιδεολογικό προσανατολισμό.
Δ: Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει ιδεολογικός προσανατολισμός;
Μ: Όχι.
Δ: Ευχαριστώ».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο μάρτυρας είπε ότι μετά τις εκλογές του 2012, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής άρχισαν να πωλούνται βιβλία του Χίτλερ. Επειδή όμως νωρίτερα είχε πει ότι από τις εκλογές του 2012 και μετά σταμάτησε να πηγαίνει σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, ρωτήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης πώς είναι δυνατόν να είχε δει αυτά τα βιβλία τη στιγμή που ο ίδιος εκείνη την περίοδο είχε αποχωρήσει από το κόμμα.

Τότε, ο Δ΄ ανασκεύασε την κατάθεσή του, λέγοντας ότι δεν τα είδε ο ίδιος μέσα στα γραφεία της ΧΑ, αλλά το δανείστηκε από έναν φίλο του που το είχε αγοράσει στα γραφεία.

«Δ: Ποιο ήταν αυτό το βιβλίο του Χίτλερ;
Μ: Δεν  ξέρω, δεν θυμάμαι τον τίτλο».

Άλλο χαρακτηριστικό σημείο, ήταν ότι ενώ δήλωνε μέλος της Τοπικής Οργάνωσης στην Νεμέα Κορινθίας, δεν ήξερε καν το μνημόσυνο που γίνεται κάθε Ιούλιο στον Φενεό, για τους χιλιάδες Έλληνες πατριώτες που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές!